Tim
Geschreven door
Tim

Voor Nike en Jordan hebben thema's als gelijkheid en verbinding altijd een belangrijke rol gespeeld in verschillende colorways, jaarlijkse evenementen en initiatieven. Om dit kracht bij te zetten komt Jordan binnenkort met deze prachtige Air Jordan 1 Low "Unity", die deze thema's belicht.

De sneaker is voorzien van een Lavendel/Off-White kleurenschema en heeft unieke details die variëren van speciale materialen, tot thematische prints en graphics. De kleur Off-White is toegepast op de veters, de panelen op de middenvoet en op de tussenzool, terwijl verschillende licht paarse Lavendel ntinten de rest van de schoen bedekken. Qua materialen wordt een leren basis aangevuld met ruw suède op de mud guard, het vetersysteem en de hiel, terwijl een fijne corduroy stof is toegepast op de kraag en de tong. Als we het thema "Unity" (Eenheid) nader bekijken, staat er op de toebox "Because One Day This Day Will Be Our Everyday" met "Equality" en "Unity" geschreven, naast bloem- en zonnetjes in goudgeel. Dezelfde kleur geel verschijnt ook op de hiel van de geborduurde bloem graphics en Jumpman logo's.

Een release datum voor de Air Jordan 1 Low "Unity" is nog niet aangekondigd. Benieuwd naar de releasedatum? Wij ook! Check regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Air Jordan 1 Low "Unity"

06
Mar 2023
Air Jordan 1 Low "Unity"

Air Jordan 1 Low "Unity"

DR8057-500
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Low Unity Foto 9
Air Jordan 1 Low Unity Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim