Tim
Geschreven door
Tim

Nike brengt met deze upcoming Nike Dunk Low Barber Shop een ode aan alle kappers wereldwijd. De sneaker staat op de planning om volgend jaar te droppen, maar de foto's waarop dit speciale paartje goed in beeld is gebracht zijn inmiddels al beschikbaar. Wij nemen samen met jou alle details door en wachten geduldig op de release.

De Dunk Low Barber Shop is een ode aan kappers over de hele wereld

Nike Dunk Low Barber Shop Foto 2
Nike Dunk Low Barber Shop Foto 7

Deze versie van de Nike Dunk heeft een bovenwerk van zwart getrommeld leer met lichtblauwe contrasterende accenten en een rubberen zool. Extra details zijn onder meer tongen en hakken met rode branding, twee kleurige soorten veterpuntjes, een mini snijblad van een tondeuse op de wreef, dat wordt gebruikt als kanten dubraes en rood, blauw en witte linings die zijn gemodelleerd naar klassieke barbershop-stokken. Zacht haarachtig materiaal op de hielen bovenop een witte tussenzool met een schaarprint maakt het ontwerp af.

De releasedatum van de Dunk Low Barber Shop zal ergens in 2022 liggen. Wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Barber Shop

01
Mar 2022
Nike Dunk Low "Barber Shop"

Nike Dunk Low "Barber Shop"

DH7614-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim