Met het voorjaar in aantocht dropt Nike op dit moment meerdere nieuwe releases die zijn voorzien van pastelkleuren, uiteraard doen deze colorways het altijd goed in het voorjaar. Nadat Nike vorig jaar een hitje te pakken had met de releases van meerdere Tear Away sneakers, hebben zij besloten nu een nieuwe variant te droppen in de vorm van deze upcoming Nike Air Force 1 Low Tear Away "Arctic Punch". We kunnen dus weer aan de slag met pulken en peuteren!

Deze speciale versie van de Nike Air Force 1 Low is voorzien van een verwijderbaar wit materiaal over de bovenkant. Mocht het niet duidelijk zijn wat je moet doen met de verwijderbare lagen heeft Nike de sneaker voorzien van tekst en afbeeldingen van een schaar en de tekst "tear here" op de zijkanten en tong. Eenmaal aan het peuteren geslagen zul je ontdekken dat onder de panelen de kleuren Arctic Punch, Sesame en Purple Pulse verborgen zitten. De sneaker maakt verder gebruik van een volledig witte basis, waardoor de kleuren er super nice uitknallen.

Zodra wij de releasedatum voor je hebben laten wij je dit weten via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan