Tim
Geschreven door
Tim

Als je liefhebber bent van Jordan sneakers en je loopt al een tijdje mee in de scene, dan is de Air Jordan 11 "Concord" vast geen vreemde voor je. De sneaker werd voor het laatst in 2018 uitgebracht en was een wereldwijd succes. De sneaker was zo populair door de glimmende zwarte overlays, in combinatie met een witte basis en icy buitenzolen. Dezelfde colorway zal worden toegepast op de Air Jordan 1. We blikken vooruit op deze nieuwe Air Jordan 1 Low "Concord" aan de hand van de officiële foto's.

De iconische Air Jordan 11 "Concord" inspireerde deze nieuwste variant van de Air Jordan 1 Low, die ergens volgend voorjaar zijn debuut zal maken. Deze low-versie van de Air Jordan 1 pronkt met het tijdloze witte en zwarte kleurenschema en heeft een smetteloos leren bovenwerk dat is versterkt met zwarte lakleren overlays en Swooshes. Zwart siert de Jumpman op de tongen, terwijl extra witte accenten de Wings-logo's op de hiel sieren. Ten slotte ronden AJ11-geïnspireerde inlegzolen, een witte tussenzool en een icy doorschijnende buitenzool het design af.

Dit paartje wordt in 2023 verwacht, maar we houden je vanzelfsprekend op de hoogte van al het nieuws op onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Low "Concord"

22
Feb 2023
Air Jordan 1 Low SE "Concord"

Air Jordan 1 Low SE "Concord"

DV1309-100
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Low Concord Foto 8
Air Jordan 1 Low Concord Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim