Tim
Geschreven door
Tim

Soms heb je van die colorways die perfect bij een seizoen passen, dat is precies het geval bij deze aankomende Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Praline", die op 13 september zal gaan droppen voor dames, kids en kleuters en peuters. Deze Air Jordan 1 is geïnspireerd op de luxe handtassen voor dames en heeft een bovenwerk van premium leer in een zachte, pralinekleur op de overlays, wat de schoen een elegante en verfijnde uitstraling geeft. We blikken vooruit op deze wederom dikke release van Air Jordan.

Air Jordan 1 Retro High OG Wmns Praline Foto 6
Air Jordan 1 Retro High OG Wmns Praline Foto 7

De Air Jordan 1 Retro High OG "Praline" is geïnspireerd door luxe handtassen

We krijgen in de maand september weer een nieuwe Jordan 1 sneaker voor dames, geïnspireerd op luxe handtassen. Dit is slechts een van de vele wmns-exclusive releases die Jordan voor ons in petto heeft dit jaar.

De sneaker gaat gekleed in een Praline, Wit en Sail kleurenschema. Als we de materialen bekijken dan zien we dat de Jordan is gemaakt van eersteklas leer, mesh tongen en satijnen voeringen voor een luxueuze uitstraling. De schoen heeft een witte basis met Tan overlays gedetailleerd met satijnachtige platte veters. De Tan-gekleurde "Nike Air" tong, het witte "Wings" logo op de enkel, een Sail tussenzool en de Tan rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.

Op woensdag 13 september is de sneaker verkrijgbaar, we adviseren je de wekker te zetten want deze kan zomaar instant uitverkopen.

Air Jordan 1 Retro High OG Wmns Praline Foto 5

Air Jordan 1 Retro High OG "Praline" Releasedatum en verkooppunten

13
Sep 2023
Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Praline"

Air Jordan 1 Retro High OG Wmns "Praline"

FN6622-201
Alle verkooppunten
13
Sep 2023
Air Jordan 1 Retro High OG PS "Praline"

Air Jordan 1 Retro High OG PS "Praline"

FN6621-201
Alle verkooppunten
13
Sep 2023
Air Jordan 1 Retro High OG TD "Praline"

Air Jordan 1 Retro High OG TD "Praline"

FN6623-201
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 Retro High OG Wmns Praline Foto 3
Air Jordan 1 Retro High OG Wmns Praline Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim