De Air Jordan 11 blijft een populaire Jordan onder de die hard Jordan-fans. Misschien doet het model het een stuk minder dan de populaire en meer commerciele Air Jordan 1, maar het blijft gewoon een heel fijn paartje dat, mits het in de juiste colorway dropt een instant sell-out kan zijn. Dit is overigens ook het geval met de Air Jordan 11 Low "Concord Bred" die Zaterdag zal gaan droppen, mark our words.

Ok, genoeg over andere Jordans - laten we een kijkje nemen naar deze Air Jordan 11 Low Bright Citrus die in April 2021 zal gaan uitkomen als een dames release. Deze WMNS exclusive colorway voor de Air Jordan 11 Low gaat gekleed in een White/Bright Citrus colorway. De foto die je hier ziet is helaas geen officiële foto, maar een mockup van de boys en girls van zsneakerheadz. Zoals je weet zitten zij er vrijwel nooit naast, dus dit is wat we ongeveer kunnen verwachten; een witte bovenkant met laklederen Citrus overlays bovenop een icy, doorschijnende buitenzool.

Zoals gezegd zal de sneaker dit jaar nog droppen, check regelmatig onze sneaker releasekalender voor updates, ons blog voor het laatste sneaker nieuws of bezoek onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan