Tim
Geschreven door
Tim

Serena Williams is een zeer succesvolle professionele tennisspeelster uit de Verenigde Staten. Ze wordt beschouwd als een van de beste tennisspeelsters aller tijden en heeft in haar carrière talloze Grand Slam-titels en andere prestigieuze toernooien gewonnen. Serena werd geboren op 26 september 1981 in Saginaw, Michigan.

Haar samenwerkingen met Nike is een belangrijk aspect van haar carrière en merk. Serena's collabs met Nike gaan verder dan alleen het dragen van hun sportkleding en -schoenen op het veld - ze is ook betrokken bij het ontwerpen van haar eigen kledinglijnen en tennisoutfits in samenwerking met het bedrijf.

Door de jaren heen heeft Serena Williams verschillende collecties en lijnen gelanceerd in samenwerking met Nike. Deze collecties laten vaak haar unieke gevoel voor stijl en mode zien, terwijl ze ook tegemoet komen aan de behoeften van professionele atleten. De samenwerking heeft Serena in staat gesteld om haar persoonlijke touch en creativiteit naar de wereld van de sportmode te brengen en haar populariteit als tennisicoon heeft ertoe bijgedragen dat deze collecties zeer gewild zijn bij haar fans en tennisliefhebbers.

Vandaag bracht Nike het nieuws dat er ook een Air Max 1 sneaker van de partij zal zijn, namelijk deze Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 die naar alle waarschijnlijkheid op 1 september zal gaan droppen als onderdeel van het Serena Williams Design Crew x Nike pack, waar ook de Serena Williams Design Crew x Nike Dunk Low Disrupt 2 en Serena Williams Design Crew x Nike Air Huarache onderdeel van zullen zijn.

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Foto 6
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Foto 7

De Serena Williams Design Crew x Nike collectie is uitgebracht als stimulans voor opkomend modetalent

Eerder deze zomer werd een eerste blik op de aankomende samenwerking tussen Serena Williams Design Crew en de Nike Dunk Low Disrupt onthuld voor een mogelijk release dit jaar. Inmiddels is de releasedatum iets opgeschoven en krijgen we langzamerhand een beter beeld over wat ons te wachten staat.

Serena Williams Design Crew is mede opgericht door de tennisster zelf en Nike om een stageprogramma op te zetten dat diverse ontwerpers ondersteunt. SWDC blijft haar schoenenlijn uitbreiden en neemt de klassieke Nike Air Max 1 onder handen, met een constructie van eersteklas materialen en perforaties op de neus. Het bovenwerk van de schoen wordt voornamelijk gedomineerd door levendige oranje tinten, die overal op de schoen te zien zijn, zoals op de suède overlays, mesh panelen, binnenvoeringen en veters. De schoen rust bovenop een wit leren mud guard en zichtbare Air Max units met clear jade accenten voor een extra vleugje flair.

De collectie staat vooralsnog op de planning om 1 september te droppen. Mocht daar nog verandering in komen, dan laten we je dat uiteraard weten via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Foto 4

Serena Williams Design Crew x Nike sneakers

Datum nog
niet bekend
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1

Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1

FQ4298-800
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Serena Williams Design Crew x Nike Air Huarache

Serena Williams Design Crew x Nike Air Huarache

DX4260-100
Alle verkooppunten
Datum nog
niet bekend
Serena Williams Design Crew x Nike Dunk Low Disrupt 2

Serena Williams Design Crew x Nike Dunk Low Disrupt 2

DX4220-100
Alle verkooppunten
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Foto 1
Serena Williams Design Crew x Nike Air Max 1 Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim