De klassieke look van de iconische Nike Air Max 90 is in het geval van deze aanstaande release van de Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone" aardig aangepast, de sneaker heeft zich laten inspireren door het hiken en heeft daardoor diverse avontuurlijke, haast ACG-achtige elementen. Wij blikken alvast vooruit op deze upcoming nieuwe colorway voor de AM90.

Avontuurlijk, ruig en voorzien van ACG-achtige elementen

Nike Air Max 90 SE Fossil Stone Foto 8
Nike Air Max 90 SE Fossil Stone Foto 7

Deze Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone" is voorzien van getextureerd suède op de overlays, dat is toegepast op een ademende mesh-basis. De schoen wordt gedomineerd door een aantal verschillende tinten roze op de bovenkant, samen met lichtoranje en blauwe accenten op verschillende delen van de schoen. Extra details zijn onder meer extra steviger veters in die om de enkel zijn gewikkeld voor een nauwsluitende pasvorm, een geborduurde mini-swooshes op de zijkant van de toe box en een melkwitte doorschijnende buitenzool met extra profiel voor meer grip.

De Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone" heeft nog geen releasedatum, check dus dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone" Verkooppunten

Mar
04
Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone"

Nike Air Max 90 SE "Fossil Stone"

DM6438-292
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur