De herinterpretatie van een icoon

De Nike Air Max 90 Futura herinterpreteert de iconische Air Max 90 van ontwerp tot styling. Gewaagde randen rond de teen en een gedeeltelijk zwevende Swoosh stralen vakkundig vervaardigde luxe uit in een nieuw modern jasje. Pluche vulling rond de enkel in combinatie met de vertrouwde Air-demping zorgt voor eersteklas comfort. Deze nieuwe variant is speels, comfortabel en sportief - een waardige aanvulling op de all-rounder die de Air Max 90 met zekerheid genoemd mag worden.

Vanaf 15 juli zijn deze prachtige Nike Air Max 90 Futura "Pastel" sneakers verkrijgbaar. Om jullie een nog beter beeld te geven van hoe vet deze sneakers zijn, hebben wij de sneakers vandaag meegenomen op een fototripje.

4 Nike Air Max 90 Futura Pastel DM9922 001
Sneaker Squad

Nike Air Max 90 Futura "Pastel"

Deze Nike Air Max 90 Futura WMNS "Pastel" is van top tot teen voorzien van pasteltinten en zorgt door de combinatie van grijs suède en roze accenten voor een prachtige Easter look. De sneaker is ook voorzien van snoep- en eikleurige gele, groene en blauwe kleuren. Een gebroken witte tussenzool zorgt voor een mooie scheiding tussen de semi-doorschijnende roze buitenzool, Baby Blue Air-units en hakken. Het ontwerp wordt afgerond door nieuwe branding op de hiel, tong en binnenzool.

Scoor ze hier

Jul
15
Nike Air Max 90 Futura WMNS "Pastel"

Nike Air Max 90 Futura WMNS "Pastel"

DM9922-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur