De kleur roze is niet zomaar een kleur; het is een houding, een statement en als het om roze sneakers gaat is het een trend die al decennia niet te stoppen is. Roze sneakers staan al jaren synoniem voor een rebelse en een levendige mix van stijl en zelfvertrouwen. Zo nu en dan komen er een aantal knalroze sneakers per jaar voorbij, maar Nike verwend ons nu met maar liefst drie nieuwe roze sneakers die je niet mag missen.

Ben je dus op zoek naar een roze Nike sneaker voor in je collectie, dan zijn deze drie sneakers die we voor je op een rij hebben gezet de absolute topkandidaten. We bekijken de Air Max 90, Air Max Pulse en de iconische Air Force 1 die allemaal zijn voorzien van een heerlijke roze colorway.

5 nike air max 90 leather gs laser fuchsia 833376 603
Sneaker Squad

Nike Air Max 90 Leather GS "Laser Fuchsia"

Er gaat niets boven een paar felle roze sneakers. Iedereen met een schoenmaat tot en met 39 kan nu deze heerlijke Nike Air Max 90 Leather GS "Laser Fuchsia" scoren. De sneaker is voorzien van een duurzame leren constructie in plaats van de mesh/suède combinatie die oorspronkelijk werd gebruikt op het door Tinker Hatfield ontworpen model. Het bovenwerk van de schoen is bijna volledig in het roze uitgevoerd. Subtiele witte accenten zijn te vinden op de middenvoet, hiel en tong voor een vleugje contrast. De tonale look wordt afgemaakt door een roze tussenzool, Air Max unit en buitenzool.

Scoor nu de Nike Air Max 90 Leather GS "Laser Fuchsia"

Oct
05
Nike Air Max 90 Leather GS "Laser Fuchsia"

Nike Air Max 90 Leather GS "Laser Fuchsia"

833376-603
Alle verkooppunten
Air Force 1 07 Fireberry

Nike Air Force 1 Low '07 "Fireberry"

Ook de Air Force 1 mag niet ontbreken. Nike heeft deze Nike Air Force 1 Low '07 "Fireberry" voorzien van een heerlijke roze colorway die bestaat uit de kleuren Fireberry en Fierce Pink. Deze uitvoering van de Nike Air Force 1 Low bestaat vrijwel volledig uit leer met de bekende perforaties op de toebox en mesh materiaal op de tong. Het hele bovenwerk is uitgevoerd in Fireberry met een lichtere tint roze op de Swooshes en hakken. Bijpassende ton-sur-ton merkopdrukken op de tonglabels, hiellipjes en binnenzolen met Metallic Silver lace dubraes bovenop een Fireberry rubberen zool maken het ontwerp af.

Scoor nu de Nike Air Force 1 Low '07 "Fireberry"

Oct
21
Nike Air Force 1 Low '07 "Fireberry"

Nike Air Force 1 Low '07 "Fireberry"

DD8959-600
Alle verkooppunten
Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry"

Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry"

Nike bracht de Air Max Pulse voor het eerst uit op Air Max Day 2023. Na een handvol subtiele colorways, gooit Nike het bij deze release over een andere boeg bij deze Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry". Het bovenwerk bestaat uit roze mesh met een synthetisch leren mud guard, naadloos overgaand in dezelfde oogverblindende roze kleur die de hele schoen voor zijn rekening neemt. De Air Unit in de hak, die is geïnspireerd door de Air Max 270 accentueert de futuristische look van het model nog meer en is gehuld in dezelfde opvallende roze tint. Een vleugje contrast komt in de vorm van witte branding op de tong en inlegzolen.

Scoor nu de Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry"

Oct
23
Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry"

Nike Air Max Pulse Wmns "Fireberry"

FD6409-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur