Veel Jordan fans zullen deze colorway voor de Air Jordan 1 misschien iets te heftig vinden en liever een Bred of een Game Royal rocken, ieder zijn smaak. Wij vinden deze upcoming Air Jordan 1 Retro High OG "Volt Gold" juist wel wat hebben omdat hij anders dan anders is. Het zou toch rete saai zijn als iedereen met hetzelfde sneakertje loopt? Afijn, laten we deze AJ1 "Volt Gold" eens beter bekijken.

Eindelijk zijn er betere foto's van de Air Jordan 1 High OG "Volt Gold" opgedoken, het model dropt namelijk begin Januari van 2021. De opvallende sneaker is samengesteld uit een bovenwerk van premium leer met een witte basis en daar bovenop contrasterende zwarte overlays. De accenten volt en gold zijn toegepast op het gebied rond de enkel en hielg. Een ander leuk detail is dat het label op de tong doorschijnend is en binnenstebuiten is toegepast. Een volledig witte middenzool en zwarte buitenzool maken het design voor dit opmerkelijke paartje af.

De releasedatum voor deze knaller van een Jordan staat voorlopig op 9 Januari van 2021. Op de hoogte blijven van informatie over deze release en nog veel meer ander sneaker nieuws? Bezoek dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan