Tim
Geschreven door
Tim

Jordan staat er om bekend als geen ander klassieke colorways nieuw leven in te kunnen blazen. Ook bij de aankondiging van deze Air Jordan 1 High "Twist 2.0" zien we een OG basis gebruikt worden, in combinatie met kleine gemoderniseerde ontwerpelementen. Zoals de "2.0" in de titel al aangeeft, is dit de tweede versie van de "Twist". Wij blikken alvast vooruit op de release van deze hele dope sneaker voor dames.

De belangrijkste overeenkomst tussen "1.0" en "2.0" is dat beide paartjes voorzien zijn van zachte zwarte ponyhaartexturen die zijn toegepast op de Swooshes, overlays en enkels. De color blocking die de sneaker gebruikt doet natuurlijk sterk denken aan de Air Jordan 1 Retro High OG "Shadow". In dit geval heeft Jordan de sneaker op de panelen voorzien van een meer lichtere tint grijs. Bovendien zijn de Wings-logo's op de kragen opgefleurd met metallic zilveren outlinings die zorgen voor een premium uitstraling.

De voorlopige releasedatum staat op 22 December, maar niets is nog zeker. Check voor de zekerheid regelmatig onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor het laatste nieuws.

Air Jordan 1 High Wmns "Twist 2.0"

23
Dec 2022
Air Jordan 1 High OG WMNS "Twist 2.0"

Air Jordan 1 High OG WMNS "Twist 2.0"

DZ2523-001
Alle verkooppunten
Air Jordan 1 High Twist 2 Foto
Air Jordan 1 High Twist 2 Foto 8
Tim
Geschreven door
Tim