Er is een nieuwe colorway voor de Air Jordan 1 opgedoken, het gaat hier om de Air Jordan 1 Retro High OG "Patina" die gekleed gaat in een Black / Light Army-Sail-Fresh Mint colorway. Een andere bijnaam die de sneaker al heeft gekregen is de "Rust Shadow" vanwege de koperachtige panelen.

Deze nieuwe Air Jordan 1 is voorzien van een zwarte getrommelde leren basis, waarbij de hiel en enkel overlays voorzien zijn van "Light Army", een grijstint met een vleugje groen. De overlays aan de voorkant en Swoosh zijn zwart en hebben een koperachtige afwerking. De "Fresh Mint" -kleur wordt gebruikt op het tonglabel, dat is voorzien van zigzagstiksels en Nike Air branding, vergelijkbaar met het tonglabel dat werd gebruikt op de Jordan 1 "Bio Hack" die eerder dit jaar werd uitgebracht. Een sail gekleurde tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp af.

Dat de sneaker dit jaar nog zal gaan droppen is zeker, maar wanneer dit precies zal gaan gebeuren nog niet. Check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan