Het is alweer een tijdje geleden dat wij een nieuwe Nike Air Max 1 hebben kunnen aankondigen. Het populairse Nike model van Nederland is de laatste tijd nog steeds moeizaam verkrijgbaar, waardoor het voor ons altijd weer spannend is als er een aankondiging gedaan wordt van een nieuwe colorway. Wij werpen vandaag een blik op een speciale release, namelijk de Nike Air Max 1 WMNS "Summit White/Tawny".

Deze versie van de Air Max 1 is uitgevoerd in een colorway die officieel de boeken ingaat onder de naam Summit White/Summit White/Sail/Tawny. Deze vrijwel volledig witte sneaker heeft zonder het gedragen te hebben al kleine scheurtjes en kenmerken van vervaging. Wat deze Air Max 1 onderscheidt van de rest, is het feit dat de bovenkant van wit leer een andere kleur onthult naarmate je de schoen draasgt. Onder de witte kleur zit namelijk een tonale oranje (tawny) kleur verborgen. Dezelfde oranje tint is trouwens te zien op een deel van de mini swoosh op de hak en de tong van de sneaker.

Dit zeer aparte paartje heeft nog geen releasedatum, check daarom regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan