Met deze aankomende Nike Air Max 97 Futura "Silver Bullet" eert Nike het revolutionaire ontwerp van de Air Max 97 sneaker die 27 jaar geleden werd ontworpen door Christian Tresser. Het gaat hier om de Futura versie van de sneaker, wat een geupgrade versie is van de oorspronkelijke AM97. Eerder kreeg de Air Max 90 sneaker een soortgelijke upgrade, wat een groot succes bleek te zijn. 

Nike Air Max 97 Futura Silver Bullet Foto 5

De Futura-upgrade draait voornamelijk om zwevende overlays, uitvergrote elementen en een verfijnd model die perfect aansluit op de laatste sneakertrends voor dames. 

Met deze aankomende "Silver Bullet" release brengt Nike een eerbetoon aan de roots van dit iconische model. Deze aankomende release weerspiegelt perfect waar het bij de oorspronkelijke Silver Bullet release allemaal om draaide, met een mat zilveren bovenwerk dat het klassieke ontwerp nauwkeurig weerspiegelt, aangevuld met een lichtgrijze mesh basis. Een vleugje rood siert de Swoosh op de zijkant en voegt een subtiel vleugje contrast toe. 

De releasedatum van deze Nike Air Max 97 Futura "Silver Bullet" is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

Nike Air Max 97 Futura "Silver Bullet"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 97 Futura "Silver Bullet"

Nike Air Max 97 Futura "Silver Bullet"

HF0717-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 97 Futura Silver Bullet Foto 1
Nike Air Max 97 Futura Silver Bullet Foto 3
Nike Air Max 97 Futura Silver Bullet Foto 4
Nike Air Max 97 Futura Silver Bullet Foto 6
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur