Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Trainer 1 viert dit jaar zijn 35-jarig jubileum en om dat te vieren heeft Nike voor alle ellende rondom het Astroworld Festival Travis Scott laten helpen aan het design van deze Nike Air Trainer 1 SP "Coriander". Door alle toestanden rondom Travis Scott heeft Nike naar alle waarschijnlijkheid zijn naam achterwege gelaten, maar zijn invloeden zijn direct herkenbaar.

De Nike Air Trainer 1 SP "Coriander" staat Vrijdag online

Nike Air Trainer 1 SP Coriander Foto 5
Nike Air Trainer 1 SP Coriander Foto 4

Details die te zien zijn op de sneaker doen denken aan de OG versie van de sneaker, terwijl reflecterende graphics en iriserende accenten samenkomen voor een futuristisch en utilitair design. De sneaker was destijds ontworpen voor de topsport, waarna de sneaker net als de Air Jordan 1 meer gezien werd op straat. De Air-demping en halfhoge kraag van de hiel zorgen voor maximaal comfort tijdens vrijwel alles dat je van plan bent te gaan doen met deze sneaker.

De colorway bestaat uit Coriander, Ashen Slate, Wheat en Light Sienna en heeft een unieke look omdat het is gemaakt van een mix van materialen zoals ripstop, canvas, leer en mesh. Je kunt de Nike Air Trainer 1 Coriander Vrijdag 11 Februari scoren op o.a. de website van Nike en de SNKRS app.

Nike Air Trainer 1 SP "Coriander"

11
Feb 2022
Nike Air Trainer 1 SP "Coriander"

Nike Air Trainer 1 SP "Coriander"

DH7338-300
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim