De Bred (Black/Red) en de Royal colorways zijn voor de Air Jordan 1 misschien wel dé meest populaire colorways ooit gemaakt. Deze Nike Air Force 1 Low "82" die onderweg is maakt gebruik van beide colorways op beide sneakers. Hoe vet?

Deze release van de Air Force 1 maakt dus gebruik van een mismatched colorway. Het model zelf gaat onder de naam Nike Air Force 1 Low 82 en combineert twee OG Air Jordan 1-colorways als een eerbetoon aan beide iconische releases uit de jaren 80. De rechterschoen is voorzien van een OG Royal kleur, terwijl de linkerschoen weer voorzien is van een Bred-afwerking. Het zijn de twee colorways waar de Air Jordan 1 in 1985 bekend om is geworden.

De Nike Air Force 1 Low 82 is voorzien van een zwart getrommeld leren bovenwerk met rode en blauwe contrasterende accenten op elke schoen. Een opvallend detail op de sneaker is onder meer de geborduurde swooshes en branding aan de zijkant en de hak. De "82" branding op de enkel staat voor het jaar waarin de Air Force 1 werd uitgebracht. Nike Air op de tonglabels, een witte tussenzool en een rood / blauwe rubberen buitenzolen maken de look af.

Een releasedatum en stijlcode zijn nog niet bekend. Wel verwachten wij dat dit paartje dit jaar nog zal gaan droppen. Wil jij op de hoogte blijven van meer sneaker nieuws? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan