De Nike Air Force 1 Low "Boricua" is een speciale uitgave ter ere van Puerto Rican day 2022. Op Puerto Rican Day viert en eert men de leiders, onderwijzers, artiesten en beroemdheden die een culturele voetafdruk op de Verenigde Staten hebben achtergelaten. In de VS houdt men elk jaar een parade die de invloed en prestaties van Puerto Ricanen in de VS viert. Elk jaar wordt een "International Grand Marshall" van de Parade gekozen uit Puerto Ricanen die hebben bijgedragen of een positieve invloed hebben gehad op de Amerikaanse cultuur.

Ter ere van Puerto Rican Day brengt Nike deze Nike Air Force 1 Low uit, die wordt geleverd in een mismatched color blocking, gekleed in diverse pastelkleurige suède panelen. Andere opvallende details zijn een speciale set dubraes, "Puerto Rico"-branding op de rechterhiel en kleurrijke inlegzolen inclusief speciale callouts. De limited schoenendoos maakt deze kleurrijke sneaker af.

Of en wanneer deze release in Europa zal gaan droppen is nog niet bekend, maar wij houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Low "Boricua"

Dec
17
Nike Air Force 1 Low "Boricua"

Nike Air Force 1 Low "Boricua"

DX6504-900
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur