Wij zijn dol op printjes, of het nou om een tijgerprintje of een luipaardprintje gaat, wij zeggen ja! Na het zien van de foto's van deze Nike Air Force 1 Pixel "Snakeskin" die deze maand nog zal gaan droppen weten wij het zeker; ook deze moeten wij in huis halen!

De Nike Air Force 1 Low Pixel zal trouwens droppen in damesmaten t/m 44.5. Het design wordt bepaald door de exotische slangenprint dat de uitgesneden swooshes en hiellipjes siert. De sneaker pronkt met een tijdloze Sail kleur, ondersteund door moderne details als een een hoekige middenzool en een oversized hiellip met geometrische graphics van het Nike-merk. Nike heeft voor dit model gekozen om de toe box te voorzien van minder gaatjes dan we normaal gewend zijn. Ook zien we merkloze deubres en een bijpassende grove witte rubberen buitenzool, wat zorgt voor een andere look dan dat we gewend zijn van de Air Force 1.

De releasedatum staat voorlopig op 20 Januar. Mocht er iets veranderen, dan houden wij je op de hoogte via de sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan