Tim
Geschreven door
Tim

Nike komt binnenkort weer met zo'n typisch Love it or hate it paartje op de proppen, want wij kunnen nu al voorspellen dat er een hoop gemengde reacties zullen volgen, nu Nike heeft laten weten dat zij binnenkort met deze zeer aparte Nike Air Max 1 Premium "Symbol" voor dames zullen gaan komen. Wij blikken aan de hand van de officiële foto's alvast vooruit op dit paartje en zijn reuze benieuwd naar jullie mening.

Een mix van synthetische stoffen, leer, mesh en geribbelde satijnachtige materialen

Nike Air Max 1 Premium Symbol Foto 7
Nike Air Max 1 Premium Symbol Foto 8

Nike onthult deze nieuwe Nike Air Max 1 Premium "Symbol" die deel uitmaakt van een grotere collectie vol populaire minisymbolen.

Deze versie van de Nike Air Max 1 is gemaakt van een mix van synthetisch materiaal, leer, mesh en geribbelde satijnachtige materialen. De schoen wordt benadrukt door de kleurrijke overlays bedekt met stippen, driehoeken, cirkels (stippen) en plustekens. Een Sail-middenzool bovenop een paarse doorschijnende buitenzool maakt het ontwerp compleet.

De releasedatum voor deze aparte Air Max 1 ontbreekt nog, maar wij houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Premium "Symbol"

04
Mar 2021
Nike Air Max 1 Premium WMNS "Symbols"

Nike Air Max 1 Premium WMNS "Symbols"

DV2301-501
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim