De Air Max 1 sneakers hebben onlangs, na een aantal jaar afwezig te zijn geweest een comeback van jewelste gemaakt met een aantal spannende releases. Zo bracht Nike alleen de laatste maand al vier nieuwe colorways uit voor het iconische paartje. De regen aan releases lijkt voorlopig niet te stoppen, want we kunnen deze Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust" ook weer toevoegen aan de lange lijst van Air Max 1 sneakers die dit jaar verkrijgbaar zullen zijn.

We blikken vooruit op de release, die voorlopig op de planning staat om in november van dit jaar te droppen.

Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

Nov
29
Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

DZ2628-103
Alle verkooppunten
3 Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust DZ2628 103
Sneaker Squad

De Nike Air Max 1 heeft sinds zijn release standgehouden als één van de meest iconische modellen die Nike ooit heeft uitgebracht. Ook in Nederland mag het iconische model zich één van de poplulairste Nike sneakers ooit noemen.

Na een Air Max 1 droogte die gevoelsmatig jaren duurde, komen de colorways voor de sneaker inmiddels wekelijks voorbij. Dat vinden wij overigens helemaal niet erg, want als je de foto's van deze Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust" ziet dan mag er van ons elke dag wel een nieuwe colorway droppen.

Deze Nike Air Max 1 steelt de show met een heerlijke mix van mesh en suède. Smetteloos wit mesh vormt het bovenwerk van de sneaker, wat een uitstekend canvas is voor de rest van de kleuren. Opvallende Red Stardust accenten sieren de suède panelen, de wreef, de middenvoet en de overlays op de hiel. De mudguard en de Swoosh van de schoen zijn getint in een rijke Cedar kleur. Deze tint zien we ook terug op de veteroogjes en het Nike Air logo op de tong en hiel. Het ontwerp wordt afgemaakt door een klassieke tussenzool van Sail, perfect aangevuld met een driekleurige rubberen buitenzool bestaande uit Cedar, Black en Sail.

De sneaker is inmiddels te koop via diverse verkooppunten, maar wees er snel bij want deze kan zomaar hard gaan!

6 Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust DZ2628 103 jpg
Sneaker Squad
9 Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust DZ2628 103
Sneaker Squad
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 7
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 3
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 6
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 4
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 5
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur