Tim
Geschreven door
Tim

De Air Max 1 sneakers hebben onlangs, na een aantal jaar afwezig te zijn geweest een comeback van jewelste gemaakt met een aantal spannende releases. Zo bracht Nike alleen de laatste maand al vier nieuwe colorways uit voor het iconische paartje. De regen aan releases lijkt voorlopig niet te stoppen, want we kunnen deze Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust" ook weer toevoegen aan de lange lijst van Air Max 1 sneakers die dit jaar verkrijgbaar zullen zijn.

We blikken vooruit op de release, die voorlopig op de planning staat om in november van dit jaar te droppen.

Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 4
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 5

In de wereld van de sneakers heeft de Nike Air Max 1 sinds zijn release standgehouden als één van de meest iconische modellen ooit. Door de jaren heen heeft Nike consequent nieuwe versies van deze klassieker geïntroduceerd, inspelend op de steeds veranderende voorkeuren van liefhebbers over de hele wereld. Aankomende november hebben de dames weer geluk, want Nike maakt zich klaar om een Air Max 1 exclusief in damesmaten te droppen in een "Red Stardust" colorway.

Deze Nike Air Max 1 staat in de schijnwerpers met een harmonieuze mix van mesh en suède. Smetteloos wit mesh vormt de basis voor het bovenwerk van de sneaker. Opvallende Red Stardust kleuren sieren de suède panelen en verrijken de wreef, middenvoet en hiel overlays met een levendige kleuren. De mud guard en de Swoosh van de schoen zijn getint in een rijke cedertint. Deze tint komt ook terug in de veteroogjes en het Nike Air logo op de tong en hiel. Het ontwerp wordt gecompleteerd door een klassieke tussenzool van Sail, perfect aangevuld met een driekleurige rubberen buitenzool van ceder, zwart en sail.

De releasedatum staat op donderdag 23 november, mocht daar nog iets aan veranderen dan hoor je dat uiteraard via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 3
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 6

Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

23
Nov 2023
Coming soon
Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

Nike Air Max 1 Wmns "Red Stardust"

DZ2628-103
Alle verkooppunten
Nike Air Max 1 Wmns Red Stardust Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim