Tim
Geschreven door
Tim

De Nike Air Max 1 sneaker viert dit jaar zijn 35e verjaardag. We kunnen de komende maanden een groot aantal nieuwe releases van de sneaker tegemoet zien, waaronder ook deze zojuist aangekondigde Nike Air Max 1 "The Bay". Deze speelse kleurencombinatie zal hoogstwaarschijnlijk exclusief voor kids (t/m maat 39) gedropt gaan worden en krijgt de bijnaam 'The Bay', die volgens het merk zelf is geïnspireerd op de westkust van Amerika, ook wel bekend als de "Nike Coast".

Nike Air Max 1 The Bay Foto 9
Nike Air Max 1 The Bay Foto 8

Nike Air Max 1 "The Bay"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 1 "The Bay"

Nike Air Max 1 "The Bay"

FJ4451-100
Alle verkooppunten

Deze Nike Air Max 1 "The Bay" sneaker is geïnspireerd door de West Coast van de Verenigde Staten

Overal waar je kijkt op het bovenwerk, zie je weer een ander soort textiel, van canvas tot suède, tot glad en getrommeld leer — het is zelfs voorzien van pluche bont aan de bovenkant van de wreef en op de tong. Al het eerder genoemde is uitgevoerd in smetteloos wit met bijpassende tussenzolen en veters. De zijkant is voorzien van een Swoosh in de vorm van een rode veer, die samen met de gomrubberen buitenzolen onder de voeten het enige kleurcontrast aan de buitenkant van het paar vormt. De inlegzolen worden geleverd met speciale Californische prints, met tonglabels met de tekst "The Bay" en hang tags met daarop "Nike Coast".

Wanneer de sneaker gaat droppen weten we nog niet, maar uiteraard houden we je van al het nieuws rondom deze sneaker op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Tim
Geschreven door
Tim