Deze Nike Air Max 90 is alvast klaar voor de winter!

Deze Nike Air Max 90 is alvast klaar voor de winter!

De Nike Air Max 90 is niet alleen een heel fijn schoentje om te rocken in de Zomer, maar is ook prima te dragen in de Herfst of Winter. Zeker als het gaat om een winter ready paartje Air Max 90's zoals Nike die vrijwel ieder jaar dropt. Het paartje waar wij vandaag een blik op werpen is het eerste paartje dat wij hebben gespot die is gemaakt voor de aankomende koudere maanden.

Nike is geen onbekende als het gaat om schoenen en kleding die geschikt zijn voor slecht weer. Voor de komende herfst en winter werkt het merk samen met 3M aan een Nike Sportswear-capsule, waar de Air Max 90 en Air Force 1 onderdeel van zullen uitmaken. De schoenen zijn voorzien van 3M Thinsulate ™ en Scotchlite ™ materiaal dat speciaal gekozen is om de voeten warm en droog te houden. 

Deze 3M x Nike Air Max 90 is voorzien van een antraciet gekleurde bovenkant, uitgevoerd in een gewatteerde stof op de neus, in combinatie met overlays van leer en suède die verspreid over de schoen zijn geplaatst ter versteviging. Gele en zilveren 3M-details zijn terug te vinden op de zijkanten, samen met een zilveren kraag en hiel. Volt-accenten knallen er op verschillende plekken uit - mooi in contrast gebracht met een witte tussenzool en een zwarte rubberen buitenzool.

Nike kennende zullen ze deze release binnen enkele weken releasen. Tot die tijd kun je het beste regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina checken.

Meer relevante Blogs!