Tim
Geschreven door
Tim

Nike komt dit najaar met een speciale Mother-Daughter-collectie, waarbij het diverse sneakers zal uitbrengen die in dames- en kindermaten verkrijgbaar zullen zijn. Één van die sneakers is deze aankomende Nike Air Max 90 "Mama & Mini", waar wij in ieder geval al de foto's hebben van het paartje voor dames.

Zoals gezegd zal de sneaker worden uitgebracht in dames- en kindermaten en voegt het een fris nieuw kleurenpalet toe aan de serie, met romig zeil en lichtbruine kleuren. De sneaker is voorzien van een leren bovenwerk met overlays van soortgelijke materialen, die slechts licht verschillen in tint en textuur. De tongen zijn echter een compleet ander verhaal, die zijn namelijk van boven naar onder voorzien van een zacht, kussen-achtig stofje. De grijze suède Swooshes en de lichte glans van de overlays zorgen voor een gelaagde look. Het paar wordt vervolgens opgefleurd door de kleur Aqua, die we terug zien op de branding aan de zijkant, op de tong en op de hak. Ook is de Air-unit voorzien van dit frisse kleurtje. De sneaker wordt afgerond door een leuk hangertje, waarbij op de ene kant "Mama" en op de andere kant "Mini" staat geschreven.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Mama & Mini"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Mama & Mini"

Nike Air Max 90 "Mama & Mini"

DZ5194-001
Alle verkooppunten
Nike Air Max 90 Mama Mini Foto 8
Nike Air Max 90 Mama Mini Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim