Dat Nike een liefhebber is van voetbal is bekend, Nike is dan ook één van de meest gedragen merken als het gaat om voetbalschoenen en kleding. Om dit nog maar eens te bevestigen droppen ze dit jaar nog een door voetbal geïnspireerde sneaker met een wel heel opvallend uiterlijk, het gaat hier om de Nike Blazer Low '77 "Soccer Pitch" waar we vandaag een blik op werpen.

Het ontwerp van deze Nike Blazer is op veel vlakken niet veel anders dan anders. Zo is ook deze release voorzien van wit glad leer als basis, geaccentueerd met tonale stiksels en overlays op de voorvoet gemaakt van grijs suède. De echte eye catcher van deze release is toch wel het kunstgras dat is toegepast op de swoosh, dat helemaal doorloopt naar de achterkant van de schoen. De tong is ook uitgevoerd in dezelfde kleur als het gras aan de zijkant. Een inlegzool waarop de foto van een voetbal is te zien maakt de look van deze sneaker compleet.

Een releasedatum heeft deze sneaker nog niet, natuurlijk houden wij je op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

Stephan
Geschreven door
Stephan