Voor iedereen die een paar hele vette Dunks willen maar niet willen conformeren aan de standaard look komt er op 28 April de Nike Dunk Low Disrupt "Sea Glass". Het Nike Dunk Low Disrupt model is een nieuwe versie van de klassieke Nike Dunk die het over een andere boeg gooit. Het heeft veel van de gebruikelijke kenmerken aangepast voor een gewaagdere look. Het model dropt tot op heden niet heel vaak, waardoor er tot nu toe maar een handje vol colorways uit zijn gekomen. Wil je dus iets aparts aan je voeten? Check deze release dan zeker!

Nike Dunk Low Disrupt Sea Glass foto 7
Nike Dunk Low Disrupt Sea Glass foto 8

De Nike Dunk Low Disrupt "Sea Glass" is net als veel andere Nike Dunk releases voorzien van een tweekleurige colorway. Deze Sea Glass versie is door zijn zachte kleurenpalet dan ook perfect geschikt voor het warme weer. De "Sea Glass" is over vrijwel de volledige schoen voorzien van getrommelde leren overlays in deels grijs en deels bruin. De kleuren matchen perfect bij het loopvlak en de Swoosh, terwijl de tussenzool en de basis gebruik maken van witte neutrale kleuren. De tong is uitgevoerd in een Vintage style dat een laagje schuim onthult.

Nike Dunk Low Disrupt Sea Glass foto 2
Nike Dunk Low Disrupt Sea Glass foto 3

De Dunk Disrupt, een nieuw model voor dames

De laatste tijd is er veel aandacht gevestigd op de Dunk, het model is verschenen in een overvloed aan colorways, variërend van baanbrekende collabs tot re-releases van geliefde klassiekers. Reden genoeg voor Nike om de Dunk te voorzien van een next level design in de vorm van dit nieuwe model; de Dunk Low Disrupt - een moderne versie van een klassieker, exclusief voor dames. De sneaker oogt qua design alsof een treetje hoger staat dan de normale dunk en maakt gebruik van grove details. Rond de buitenzool is een extra laag toegevoegd en de bovenste panelen voegen een nieuwe vibe toe. Toch zijn er nog vertrouwde details terug te vinden, zoals een laag uitgesneden, gewatteerde kraag die de sneaker perfect geschikt maakt om dagelijks te dragen.

Nike Dunk Low Disrupt "Sea Glass"

Apr
28
Nike Dunk Low Disrupt "Sea Glass"

Nike Dunk Low Disrupt "Sea Glass"

DM3063-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur