Tim
Geschreven door
Tim

In 1997 werden de Houston Comets een van de acht teams in de Women's National Basketball Association (WNBA). Ze bereikten een indrukwekkende prestatie door de eerste vier kampioenschappen van de competitie te winnen, dankzij de uitzonderlijke vaardigheden van hun Big Three speelsters: Cynthia Cooper, Sheryl Swoopes en Tina Thompson. De legendarische coach Van Chancellor coachte het team tijdens deze periode van triomf. Om deze historische prestatie te herdenken introduceert Nike een nieuwe Dunk sneaker als onderdeel van hun feestelijke line-up, waartoe ook de Air Force 1 Low en Air Force 1 Mid behoren.

De Nike Dunk Low "Houston Comets Four-Peat" heeft een fascinerend kleurenschema dat bestaat uit de kleuren Obsidian, White, University Red en Wolf Grey. Deze schoen is gemaakt met minutieuze aandacht voor detail en heeft een volledig leren constructie met perforaties in de toebox, een nylon tong en een mesh binnenvoering. Het ontwerp heeft een Obsidian-gekleurde basis, aangevuld met witte overlays en de Swooshes zijn geborduurd en omlijnd in het rood.

Op de zijkant van de enkel staat een motief van vier vingers als eerbetoon aan de vier opeenvolgende kampioenschappen van het team, met de jaren van deze prestaties elegant weergegeven op de hakken. Het ontwerp wordt afgemaakt door een witte tussenzool op een Obsidian rubberen buitenzool.

Een releasedatum is nog niet bekend, ook weten we niet zeker of deze sneaker zal droppen in Europa. We houden je uiteraard op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low "Houston Comets Four-Peat"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low "Houston Comets Four-Peat"

Nike Dunk Low "Houston Comets Four-Peat"

DZ2780-100
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Houston Comets Four Peat Foto 7
Nike Dunk Low Houston Comets Four Peat Foto 4
Tim
Geschreven door
Tim