Tim
Geschreven door
Tim

Wij willen gokken absoluut niet promoten, maar als je dan toch zo nu en dan een kraslot koopt dan kun je maar beter deze Nike aan hebben. Nike levert deze Nike Dunk Low "Lottery" namelijk met een Scratch-Off Coin (Krasmunt). De officiële foto's zijn inmiddels gedropt, het is nu wachten op deze unieke release.

Ergens zien wij de humor wel in van deze Dunk, stiekem komen grappen als "De kans dat je deze Dunk daadwerkelijk wint, is ongeveer net zo groot als je kans op het winnen van de Staatsloterij". Wellicht dat dat het idee achter deze Nike Dunk-release is, hoe dan ook - de sneaker zelf is natuurlijk gewoon heel dope.

De Dunk "Lottery" gaat gekleed in een Pale Ivory, Black en Malachite kleurenschema. De Nike Dunk Low heeft een witte leren basis met grijze overlays en een bijpassende rubberen buitenzool. Zwarte swooshes en hakken die zijn uitgevoerd in een Lottery thema, een speciale scratch-off munt hangtag en gokautomaat prints op het papier in de schoenendoos maken het ontwerp af.

Wil jij weten wanneer deze Dunk dropt? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina voor updates.

Nike Dunk Low SE "Lottery"

25
Oct 2022
Nike Dunk Low SE "Lottery" Malachite

Nike Dunk Low SE "Lottery" Malachite

DR9654-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim