Nu de lente van 2024 er aan zit te komen, maakt Nike zich klaar met een groot aantal nieuwe collecties die perfect passen bij het betere weer. Deze nieuwe Dunk sneaker zal onderdeel zijn van een aankomende Urban Landscape 2.0 pack. Deze Nike Dunk Low Premium "Urban Landscape 2.0" belooft ondanks de herfstachtige looks een frisse draai te gaan geven aan de standaard colorways voor de lente.

Er is gekozen voor een verfijnde kleurstelling bestaande uit Dark Stucco, Vintage Green, Summit White en Alabaster. De schoen is gemaakt van premium materialen, waaronder een leren basis met perforaties op de toebox, een tong en binnenvoering van mesh voor optimaal comfort, en pluche suede Swooshes die er lekker uitknallen. Het meest opvallende aan deze sneaker zijn de overlays, die zijn voorzien van een patroon dat doet denken aan een schildpad. Het ontwerp wordt afgemaakt door een witte tussenzool met gele stiksels en een groene rubberen buitenzool, wat zorgt voor een natuurlijke en verfijnde look.

De releasedatum van deze Nike Dunk Low Premium "Urban Landscape 2.0" is nog niet bekend, maar we houden je natuurlijk op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Dunk Low Premium "Urban Landscape 2.0"

Datum nog
niet bekend
Nike Dunk Low Premium "Urban Landscape 2.0"

Nike Dunk Low Premium "Urban Landscape 2.0"

HF4878-053
Alle verkooppunten
Nike Dunk Low Premium Urban Landscape 2 0 Foto 5
Nike Dunk Low Premium Urban Landscape 2 0 Foto 6
Nike Dunk Low Premium Urban Landscape 2 0 Foto 1
Nike Dunk Low Premium Urban Landscape 2 0 Foto 4
Nike Dunk Low Premium Urban Landscape 2 0 Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur