Halloween is onderweg! Hoewel we Halloween dit jaar waarschijnlijk anders gaan vieren door COVID-19 dan in andere jaren, blijft het natuurlijk super leuk om je op de avond zelf te voorzien van wat griezelige accessoires. Wat is er dan vetter dan deze Nike Air Force 1 '07 Skeleton QS "Starfish" die is voorzien van een hele vette Skeleton print en ook nog eens licht geeft in het donker?

In navolging van de Nike Air Force 1 "Black Skeleton" die in 2019 dropte, zal deze AF1 "Skeleton" variant dit jaar worden voortgezet in een gewaagde "Brilliant Orange" colorway. Het model is in veel opzichten gelijk aan de eerste versie. Ook dit paartje maakt gebruik van een leren bovenwerk met aan de zijkant en inlegzolen de kenmerkende Skeleton-röntgenprint. Ten slotte is de middenzool van de sneaker voorzien van glow-in-the-dark-materiaal.

Deze griezelige sneaker dropt op 28 Oktober via diverse verkooppunten. We houden je natuurlijk op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan