Tim
Geschreven door
Tim

Union LA en Nike gaan de samenwerking weer aan, met de Nike Dunk als hoofdrolspeler. Het gaat hier om het Passport Pack, waaronder meerdere Dunks zullen gaan droppen. Wij blikken alvast vooruit op één van deze sneakers, namelijk de Union LA x Nike Dunk Low Passport Pack "Midnight Navy" waarvan wij inmiddels de foto's van binnen hebben.

Deze Nike Dunk Low collab is voorzien van een rasterachtige ripstop-constructie die te zien is over het hele bovenwerk. Tan/crème kleuren zijn te vinden op de neus, zijpanelen en enkel en de kleur Midnight Navy op de overlays, swooshes en hiel. Opvallende details zijn onder meer een kenmerkend UN/LA-label op het zijpaneel, Union's halo-man op de enkelknop, doorschijnende blauwe buitenzolen met witte veters en een witte tussenzool. Deze nieuwe afbeeldingen laten ook zien dat de Swooshes en hiellipjes reflecterend zijn. De sneakers gaan ook vergezeld van hangtags die lijken op bagagelabels en een speciale doos/verpakking met als thema de instapkaart.

Zodra deze sneaker ready for boarding is, melden wij jullie dit uiteraard direct via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Union LA x Nike Dunk Low Passport Pack "Midnight Navy"

11
Feb 2022
Union LA x Nike Dunk Low Passport Pack "Midnight Navy"

Union LA x Nike Dunk Low Passport Pack "Midnight Navy"

DJ9649-401
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim