Nadat we maanden lang mockups en slechte foto's van de Air Jordan 1 High OG "Prototype" voorbij hebben zien komen, hebben wij vandaag eindelijk goede foto's van het aankomende paartje. Naast het feit dat deze Jordan 1 een hele lekkere colorway rockt, is de sneaker ook nogeens om te toveren van een Air Jordan 1 High naar een Air Jordan 1 Low.

Een Air Jordan 1 die in hoogte verstelbaar is

Air Jordan 1 High OG Prototype Foto 2
Air Jordan 1 High OG Prototype Foto 3

Deze versie van de Air Jordan 1 gaat onder de naam Air Jordan 1 High OG "Prototype" en is voorzien van een witte leren basis in combinatie met lichtgrijze/sail-suède overlays. De sneaker krijgt kleur door de toevoegingt van licht- en donkerblauwe tinten die op de kraag zijn toegepast. Oranje accenten sieren de Nike Air-branding op de tongen, de geborduurde mini Swoosh op de neus, een deel van de stiksels en het schuim in de tongen. Zwarte accenten, een witte tussenzool en zwarte rubberen buitenzolen maken de look compleet.

Het meest opvallende aan deze sneaker is het feit dat je de geperforeerde kraag van de schoen kunt aanpassen naar High of Low model. De release zal ook droppen in een full size run, dus voor dames, heren en voor het volledige gezin!

Air Jordan 1 High OG "Prototype" Verkooppunten

Sep
30
Air Jordan 1 High OG "Prototype"

Air Jordan 1 High OG "Prototype"

DC6515-100
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur