Tim
Geschreven door
Tim

Als wij sneakerfreaks ergens een hekel aan hebben is het wel regen. Niet alleen heel irritant voor je kleding, maar natuurlijk ook voor je sneakers. Met deze upcoming waterafstotende Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Light Bone" hoef je je daar geen zorgen meer over te maken én je loopt ook met een prachtig sneakertje aan je voeten - win/win dus!

Deze Air Jordan 1 is waterafstotend en klaar voor het ruige weer

Air Jordan 1 Element Gore Tex Light Bone Foto 7
Air Jordan 1 Element Gore Tex Light Bone Foto 8

De Air Jordan 1 Element GORE-TEX "Light Bone" dropt naar alle waarschijnlijkheid op Woensdag 1 December, wij blikken alvast vooruit op de release door de officiële foto's onder de loep te nemen. Deze waterafstotende Jordan 1 is voorzien van een colorway die bestaat uit "Sail/Light Bone-College Grey-Black". De sneaker is enigszins verhoogd om nog beter weerstand te bieden tegen de slechtere weersomstandigheden.

De samenwerking met GORE-TEX is aangegaan omdat het bedrijf bekend staat om uitstekende weerstand te bieden tegen regen en kou. Dit is op deze sneaker toegepast in de vorm van een mix van ripstop en leren materialen. Voor alle zekerheid heeft Nike het GORE-TEX logo toegepast aan de zijkant, onder de kraag. Een half zwarte en semi doorschijnende rubberen buitenzool maakt het ontwerp af.

Air Jordan 1 Element Gore-Tex "Light Bone"

22
Dec 2021
Air Jordan 1 High Element Gore-Tex "Light Bone"

Air Jordan 1 High Element Gore-Tex "Light Bone"

DB2889-100
Alle verkooppunten