Tim
Geschreven door
Tim

In april dropte Jordan en Travis Scott al een gezamenlijke versie van de Air Jordan 1. Deze zomer is het weer de hoogste tijd voor een nieuwe gezamenlijke release en deze keer komt de rapper uit Houston niet met een normale Air Jordan 1, maar met een Golf-versie van de iconische sneaker. We blikken vooruit op de release van deze aankomende Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Golf.

De sneaker gaat gekleed in een colorway die bestaat uit Neutral Olive, Black, Sail en Light Lemon Twist. Als we kijken naar de materialen zien we dat er gekozen is voor een mix van premium nubuck, leer en mesh-materialen. Het heeft een Neutral Olive-gekleurde basis, nylon tongen en binnenvoeringen met witte overlays, veters, hakken en tussenzolen. Andere details zijn onder meer Lemon Twist-tonglabels met de Jumpman Golf en 'Cactus Jack'-branding. Dezelfde co-branding is gebruikt op de hakken en inlegzolen. De kenmerkende omgekeerde Swooshes van Travis zijn uitgevoerd in het zwart en zijn weer terug te vinden op de zijkant. Dit alles rust bovenop een buitenzool die klaar is om een potje golf op te spelen.

Wanneer de sneaker dropt is nog niet bekend, maar daar houden we je uiteraard van op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Golf

Datum nog
niet bekend
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Golf

Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Golf

FZ3124-200
Alle verkooppunten
Travis Scott x Air Jordan 1 Low OG Golf Foto 2
xcmade
Tim
Geschreven door
Tim