Drake onthulde onlangs deze aankomende NOCTA x Nike Hot Step 2 "Total Orange" tijdens zijn It's All A Blur tour in de zomer van 2023. Nu de warmere maanden naderen, zit de release er langzaam maar zeker aan te komen. Nike heeft inmiddels de officiële foto's gedropt van deze nieuwe Hot Step 2 sneaker

Het ziet er dus naar uit dat de samenwerking tussen Drake en Nike voorlopig niet tot een eind zal komen, beide partijen bouwen voort op oorspronkelijke Hot Step die in 2022 werd gelanceerd. Deze tweede versie is geïnspireerd op basketbalschoenen uit de jaren 90 en heeft een grof model voorzien van vloeiende lijnen. De kleur Total Orange knalt van je sneaker doordat het is toegepast op vrijwel de volledige bovenkant, zoals op het mesh en de overlays van synthetisch leer wat zorgt voor een futuristische look. Chromen accenten zijn toegepast op de mini Swooshes en de TPU overlays op de middenvoet. Het NOCTA-logo op de tong benadrukt de exclusiviteit van de samenwerking, terwijl de schuimrubberen tussenzool met Air demping zorgt voor zowel stijl als comfort.

Een releasedatum voor deze NOCTA x Nike Hot Step 2 "Total Orange" hebben we nog niet voor je, maar uiteraard houden we je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog, Facebookpagina en onze Instagram page.

NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 2
NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 3
NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 4
NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 5
NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 6
NOCTA x Nike Hot Step 2 Total Orange Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur