Pieter Janssen, beter bekend als Piet Parra is zeker geen onbekende naam in de sneakerscene. Eerder dropte hij samen met Nike al aardig wat veelgeprezen Air Max sneakers waaronder een aantal sneakers die inmiddels dusdanig in waarde zijn gestegen dat je er een leuke auto van zou kunnen kopen. We hebben het natuurlijk over Air Max 1 colorways als de Cherrywood, Amsterdam en natuurlijk niet te vergeten de duurste en meest gewilde van de collabs, de Nike Air Max 1 x Parra "Albert Heijn". Naast deze ongrijpbare releases heeft hij een poosje terug al eens een Dunk gedropt, het ging toen om de Nike SB Dunk Low "Parra" die samen met de Nike Air Max 1 "Parra" dropte in 2018. Het is dan ook de hoogste tijd voor een nieuwe release, wat volgens diverse geruchten deze Zomer al zou kunnen gebeuren.

De Parra x Nike SB Dunk Low waar het om gaat is voorzien van diverse kleuren als Fire Pink, Gym Red, Mocha, White, Royal Blue, en Black. De foto's waar wij vandaag een blik op werken zijn mockups van hoe men verwacht dat de Dunk eruit zal komen te zien. De sneakers zijn voorzien van een mismatched design, wat betekend dat beide sneakers anders zijn vormgegeven. Er wordt gebruik gemaakt van Dark Mocha gekleurd suède en witte leren overlays gecombineerd met abstracte patronen. Afrondende details zijn onder meer een blauwe voering, een witte rubberen zool en witte veters met blauwe strepen.

De Parra x Nike SB Dunk Low heeft nog geen officiële releasedatum, wel gaat men er vanuit dat het paartje deze zomer al zal gaan droppen. Wil je op de hoogte blijven over de releasedatum van deze sneaker en nog veel meer andere? Check dan regelmatig onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook.

foto's: Yankee Kicks

Stephan
Geschreven door
Stephan