Tim
Geschreven door
Tim

De OG colorway van de Air Max 1 sneaker bestaat vaak uit drie kleuren die zijn toegepast op het bovenwerk, de overlays en de mudguard. De sneakers stralen de exacte reden uit waarom menig liefhebber van sneakers verliefd geworden is op het model. Door de jaren heen heeft Nike de OG colorway meerdere keren opnieuw uitgebracht, zowel in zijn originele vorm als met enkele kleine variaties. Dit is ook het geval bij deze Nike Air Max 1 Wmns "White Black" die zoals je ziet een en al OG vibes uitstraalt.

Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 6
Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 7

Nike Air Max 1 Wmns "White Black"

25
Sep 2023
Out now
Nike Air Max 1 "White & Black"

Nike Air Max 1 "White & Black"

DZ2628-102
Alle verkooppunten

OG vibes vinden hun weg naar deze nieuwe colorway van de Nike Air Max 1, die volgens de geruchten een paartje zal worden die voor dames is bedoeld. De OG color blocking is in dit geval uitgekomen op een strakke en eenvoudige look, want de sneaker is bedekt met twee hoofdkleuren wit en zwart.

De sneaker begint met een witte mesh constructie op de basis van het bovenwerk in combinatie met witte lichtgrijze nubuck overlays. Als contrast zien we zwart op de Swooshes, mud gurds, de bovenste oogjes en het Nike logo op de tong, binnenzool en de hak. Een witte rubberen tussenzool met de kenmerkende zichtbare Air Max unit en een zwart-witte rubberen buitenzool maken het uiterlijk van deze Nike Air Max 1 voor dames, die later dit jaar zal uitkomen af.

De voorlopige releasedatum staat op zaterdag 7 oktober, mocht daar iets aan veranderen dan melden we ons via de releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 4
Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 2
Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 3
Nike Air Max 1 Wmns White Black F Oto 5
Tim
Geschreven door
Tim