Tim
Geschreven door
Tim

Dime, afkomstig uit Montreal, begon als de Dimestore Crew en werd al snel een prominent merk in de skate-industrie. Ze hebben naam gemaakt door zichzelf niet al te serieus te nemen en creëren live skate-evenementen die je alleen maar kunt omschrijven als een kruising tussen WWE wrestling en een skatewedstrijd.

Het bedrijf werd in 2016 opgericht door twee jeugdvrienden, Antoine Asselin en Phil Lavoie, en heeft al snel erkenning gekregen voor zijn unieke benadering van skateboarden en de skateboardcultuur. Naast hun skateboardcontent produceert Dime ook skateboardkleding, zoals hoodies, t-shirts en accessoires, vaak met hun kenmerkende merknaam. Hun producten worden niet alleen gewaardeerd om hun kwaliteit, maar ook om hun leuke en creatieve ontwerpen.

Vandaag werd bekend dat Dime met niemand minder dan het merk Asics gaat samenwerken aan deze upcoming Dime x Asics GT-2160 "Arctic Wolf / London Fog". De Asics GT-2160 staat bekend als een betrouwbare en ondersteunende hardloopschoen, ontworpen voor stabiliteit en comfort. Combineer de expertise van beide bedrijven en je krijgt een uitstekende allrounder.

Dime x Asics GT 2160 Arctic Wolf London Fog Foto 5
Dime x Asics GT 2160 Arctic Wolf London Fog Foto 4

Dime en Asics houden de historie van de GT-2160 intact en voorzien het van een moderne twist

De Dime x Asics GT-2160 "Arctic Wolf / London Fog" is een eerbetoon aan de technische ontwerptaal van de GT-2000 serie van begin 2010. Deze uitvoering houdt de iconische designtaal van de historische trainer intact, met behoud van belangrijke kenmerken zoals de slanke esthetiek en de golvende vorm van de voorvoet. Andere invloedrijke details uit de jaren 2010 zijn een gesegmenteerde tussenzoolstructuur en inzetstukken met GEL™ technologie. Deze combinatie zorgt voor een industriële look met geavanceerde demping.

De sneaker is voorzien van een basis van mesh, aangevuld met TPU en leren overlays. Qua kleuren is er gekozen voor een crèmekleurige afwerking op de TPU overlays en de leren mud guards. Op de hiel staat het logo van Dime onder de "GT-2160" tekst. Een kleurverloop is toegepast op de basis van mesh, waarbij het paar qua kleur overloopt van wit naar grijs.

Scoor deze nieuwe collab op 22 juli via diverse verkooppunten.

Dime x Asics GT-2160 "Arctic Wolf / London Fog"

22
Jul 2023
Dime x Asics GT-2160 "Arctic Wolf / London Fog"

Dime x Asics GT-2160 "Arctic Wolf / London Fog"

1201A887-100
Alle verkooppunten
Dime x Asics GT 2160 Arctic Wolf London Fog Foto 2
Dime x Asics GT 2160 Arctic Wolf London Fog Foto 3
Tim
Geschreven door
Tim