Printjes, printjes en nogeens printjes. Er waren tijden dat er vrijwel elke maand een Nike uitkwam dat voorzien was van een printje. Het is al een tijdje rustig als het om Nike sneakers met printjes gaat, de hoogste tijd dus voor een nieuwe sneaker voorzien van een lekker printje. Wat dacht je van deze upcoming Nike Air Max 97 "Leopard" die binnenkort zal droppen?

Een opvallende Nike Air Max 97 "Leopard" kan elk moment zijn debuut maken, de officiële foto's zijn dan ook binnen en dan weet je hoe laat het is - bijna tijd voor de release! De klassieke Air Max 97 sneaker is voorzien van een exotische luipaardprintpatroon over de volledige bovenkant die is gemaakt van suède en mesh. De sneaker is ook voorzien van 3M golvende reflecterende overlays. Een lichte kleur Oranje is toegepast op de branding op de zijkant, de tong, de inlegzolen en de hak. Ten slotte ronden een witte tussenzool en een beige rubberen buitenzool de release af.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet voor je. We houden je uiteraard op de hoogte via onze sneaker releasekalender, ons blog en onze Facebook pagina.

Stephan
Geschreven door
Stephan