Tim
Geschreven door
Tim

De vervaagde washed look is nog steeds in, dat hebben we de afgelopen tijd wel gezien aan een aantal nieuwe sneakers die een soortgelijke look hadden. Dit jaar zet Jordan deze trend voort, want zojuist kwamen ze met het nieuws dat deze Air Jordan 1 Retro High OG "Washed Pink" voor dames hard onderweg is.

Deze Air Jordan 1 Retro High OG, ook wel de "Washed Pink" genoemd, wordt geleverd in een colorway die bestaat uit atmosphere, white, muslin en sail. De sneaker is voorzien van een washed uitstraling en is gemaakt van van leer en suède. Sfeervolle roze tinten zijn toegepast op het suède van de overlays op de mud guards, veterogen, kraag en op de hiel, terwijl muslin- en sailtinten te zien zijn op de kraag, tong en op de tussenzool. Een sterk wit contrast is gebruikt langs de toebox en op het zijpaneel, terwijl het ontwerp wordt versterkt door een rubberen buitenzool in de mooie roze atmosphere kleur.

Deze sneaker zal deze zomer gaan droppen, we houden je vanzelfsprekend op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Air Jordan 1 Retro High OG "Washed Pink"

20
Sep 2023
Air Jordan 1 High OG Wmns "Washed Pink"

Air Jordan 1 High OG Wmns "Washed Pink"

FD2596-600
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim