Tim
Geschreven door
Tim

Onlangs kwamen we met het nieuws dat de Nike Air Max 1 Crepe "Hemp" zal gaan droppen op Donderdag 15 September. De reacties op deze release waren zoals verwacht voornamelijk erg positief. Wij verwachten dan ook hetzelfde van de aankondiging van deze gloednieuwe Nike Air Max 90 "Hemp", die een soortgelijke look en feel heeft. Wij blikken alvast vooruit op deze nieuwe Air Max 90, die nog geen releasedatum heeft.

Zoals de titel van de sneaker al verklapt, maakt de sneaker gebruik van Hemp-material. Dit is bij deze sneaker toegepast op de bovenkant van de toe box en het gebied rond de kraag. Ondanks dat de sneaker op het eerste oog vrij rustig oogt, zien we toch dat er gekozen is voor nogal wat verschillende kleuren en materialen. Nike heeft diverse aardetinten gebruikt en dit toegepast op het getrommelde leer van de overlays, dat is voorzien van een Chocolade-kleurtje en Moss Green op het suède van de mud guard. De Sky blue-gekleurde Swooshes zijn ook uitgevoerd in suède, mooi in contrast gebracht met de olijfgroene vlakken rond de veteroogjes en merkpanelen en de antracietkleurige accenten op de hiel en rond de Air-unit. De kleur Sky Blue is overigens ook toegepast op de branding op de zijkant, de tong en op de hak. Dit alles rust bovenop een klassieke witte middenzool en rubberen buitenzool.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Max 90 "Hemp"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Max 90 "Hemp"

Nike Air Max 90 "Hemp"

FB3348-200
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim