Tim
Geschreven door
Tim

Deze nieuwe Nike Air Force 1 Low "Multi-Material" voegt zich bij de onlangs onthulde Air Force 1 Low Shadow als onderdeel van een bredere Nike-collectie. Zoals je kunt zien aan de hand van de foto's, heeft de sneaker een groot aantal verschillende materialen, prints en onstuimige kleuren.

Net als de grovere Air Force 1 Shadow heeft ook deze nieuwe versie van de Air Force 1 een aantal opvallende details; gewatteerde details met een wafelpatroon, zijde met patronen en bedrukte satijnen tongen. Doordat deze sneaker uitgevoerd is in het zwarte, knallen de gekleurde details er extra hard af. Details waar we het hier over hebben zijn o.a. het tartan materiaal en gingham-stoffen details langs de veterogen en hieloverlays. De panelen zijn niet alleen gescheiden door de verschillende stoffen, maar ook door de kleurrijke stiksels. Een clean witte zool zorgt voor wat contrast met de druk bezette bovenkant.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 "Multi-Material"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 "Multi-Material"

Nike Air Force 1 "Multi-Material"

DZ4855-001
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim