Tim
Geschreven door
Tim

Adidas viert 4/20 zoals zij ieder jaar weer doen, maar dit jaar nemen zij een oude bekende mee naar het feest. Op Donderdag 6 Oktober zal iedereen die vorig jaar misgreep namelijk nog een kans krijgen om deze South Park x Adidas Campus 80 "Towelie" tegen de adviesprijs te scoren.

De Campus 80 gaat gekleed in een Chalk Purple en Cloud White kleurenschema. Deze adidas Campus 80s heeft een bovenwerk van paarse badstof als knipoog naar de fictieve stoner Towelie uit South Park. De kleur Wit is toegepast op de leren Three Stripes, hakken, tussenzool en op de Towelies-ogen op de tong.

Deze adidas Campus wordt ook geleverd met een aantal speciale functies, waaronder het UV-gevoelige materiaal die zijn gebruikt voor de ogen van Towelie. Wanneer ze worden blootgesteld aan UV, gaan de ogen hangen en worden bloeddoorlopen, vergelijkbaar met de manier waarop Towelie's ogen in de show veranderen na het roken van een joint. De binnentong heeft een verborgen opbergvak dat enkele citaten van Towelie onthult, waaronder "Don't Forget To Bring a Towel" en "I Have No Idea What's Going On". Afwerkende details omvatten sleutelhangers van Towelie in zowel zijn 'high' als nuchtere staat.

South Park x Adidas Campus 80 "Towelie"

06
Oct 2022
South Park x Adidas Campus 80 "Towelie"

South Park x Adidas Campus 80 "Towelie"

GZ9177
Alle verkooppunten
South Park x Adidas Campus 80 Towelie Restock Foto 11
South Park x Adidas Campus 80 Towelie Restock Foto 10
Tim
Geschreven door
Tim