Jordan blijft knallen, zo droppen ze laatste tijd wel meer gekke colorways voor de Air Jordan 1 - maar deze is toch wel weer even een hele dikke release als je het ons vraagt. De inspiratie voor deze Air Jordan 1 Retro High OG "First Class" komt vanuit het eigen distributiecentrum van Nike. Foto's van de schoen dropte al een poos geleden, waarna het een tijdje stil bleef - tot nu. De releasedatum is bekend, de hoogste tijd om je voor te bereiden op de release van deze Jordan - die op papier niet heel lastig lijkt te gaan worden om te scoren.

Deze Jordan is overduidelijk een knipoog naar de verzendlabels die Nike gebruikt voor hun pakketten, zo zijn details die als eerst in het oog springen de grote barcode op de hak en de code's rond de kraag van de schoen. Kleine veiligheidspictogrammen zijn subtiel geplaatst aan de achterkant. Naast de knallende Dynamic Yellow/White colorway voegen de stiksels wat contrast toe aan het blanco bovenwerk.

Een ander leuk detail is dat de Swoosh aan de binnenkant van de schoen uitgevoerd is in de knallende gele kleur, de buitenste Swoosh is afgewerkt in het wit.

Deze Jordan dropt Donderdag 26 September om 09:00. Check de releasekalender voor updates

Air Jordan 1 Retro High OG "First Class"
Stijlcode: 555088-170
Colorway: WHITE/BLACK-UNIVERSITY RED-DYNAMIC YELLOW
Prijs: €150
Verkooppagina: klik hier

foto's: titolo

Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur