Tim
Geschreven door
Tim

Drake, aka Champagne Papi heeft zijn eigen Nike Air Force 1 Low collab te pakken. Naar verluidt dropt deze Drake x Nike Air Force 1 Low "Certified Lover Boy" binnenkort samen met zijn gelijknamige nieuwe album en wij hebben alvast wat foto's van dit clean paartje.

Het nieuws komt op tijd voor de release van zijn gloednieuwe album genaamd "Certified Lover Boy" naar buiten. Je kunt de Drake x Nike Air Force 1 Low "Certified Lover Boy" dus vergelijken als een sneaker waarmee Drake zijn nieuwe album viert. De Air Force 1 is dan ook versierd met diverse callouts van het aankomende album.

Voor deze versie van het model is gekozen voor een Triple White colorway. Er is gebruik gemaakt van een bovenwerk van getrommeld leer, wat resulteert in een premium look en feel. Unieke details op de sneaker zijn onder meer de "AIR"-tekst die is vervangen door een elegante tekst "Love You Forever" ter ere van het album. Een ander kenmerk dat niet over het hoofd mag worden gezien, zijn de sterren op de buitenzool die zijn vervangen door gegoten harten.

Een releasedatum is nog niet bekend, wij verwachten echter dat dit niet lang meer zal gaan duren. Check dus dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.