Tim
Geschreven door
Tim

NOCTA is een modelabel en tevens eens samenwerkingsproject tussen de Canadese rapper Drake en Nike. De naam "NOCTA" is een combinatie van "Nocturnal" en "Toronto" en staat voor Drake's sterke band met de stad Toronto, waar hij vandaan komt.

Oorspronkelijk werd deze NOCTA x Nike Glide "Black White" onthuld door Drake in 2022 toen hij aanwezig was bij een wedstrijd van de Toronto Raptors. De Nike Glide is eindelijk klaar om te releasen, allereerst in deze zwart/witte colorway.

NOCTA x Nike Glide Black White Foto 7

Het heeft even geduurd, maar de Nike Glide sneaker komt er eindelijk aan

Een van de colorways waarvan we weten dat 'ie gaat droppen is deze NOCTA x Nike Glide "Black White". Het ontwerp is een duidelijke knipoog naar Jason Kidd's Zoom Flight 95 met vier pods langs de middenzool in plaats van drie. Het heeft een bovenwerk van zwart mesh met op koolstofvezel geïnspireerde mudguards en witte Swooshes die bij de middenzool passen. We zien de tekst "NIKE" langs de oogjes en treklipjes aan de achterkant, in combinatie met een icy doorschijnende buitenzool die het ontwerp compleet maakt. Elke schoen is ook voorzien van het NOCTA-logo op de tong en inlegzool.

Deze samenwerking tussen Drake's Nocta en Nike is vanaf vrijdag 15 september, om 9 uur 's morgens verkrijgbaar via diverse verkooppunten.

NOCTA x Nike Glide "Black White"

15
Sep 2023
NOCTA x Nike Glide "Black White"

NOCTA x Nike Glide "Black White"

DM0879-001
Alle verkooppunten
NOCTA x Nike Glide Black White Foto 8
NOCTA x Nike Glide Black White Foto 3
NOCTA x Nike Glide Black White Foto 6
NOCTA x Nike Glide Black White Foto 4
NOCTA x Nike Glide Black White Foto 9
Tim
Geschreven door
Tim