DTLR is een snelgroeiende retailer die zijn deuren opende in 1982 en in de loop der jaren is uitgegroeid tot een van de meest betrouwbare en bekendste winkels op het gebied van streetwear fashion. Het bedrijf, waarvan de naam staat voor "Downtown Locker Room", staat bekend om het combineren van zowel mode- als lifestyleproducten, vooral gericht op de jongeren in de grote steden. Ze hebben met succes een niche gecreëerd door een mix van sportschoenen, kleding en accessoires van toonaangevende merken aan te bieden.

In november komt het bedrijf samen met New Balance voor een nieuwe kijk op de populaire 9060 sneaker. Het gaat hier om deze knallende DTLR x New Balance 9060 "Fire Sign".

Deze nieuwe verse van de 9060 heeft opvallende oranje, rode en gele tinten die direct in het oog springen. De sneaker is gemaakt van een combinatie van suède en mesh, dat garant staat voor een mix van comfort en stijl. De schoen pronkt met een opvallend gradiënt patroon op de basis van mesh, met extra elegantie dat wordt toegevoerd door de rode suède overlays.

Zwarte accenten zijn op diverse delen van de sneaker terug te vinden, terwijl de metallic zilveren "N" logo's op de zijkanten een vleugje finesse toevoegen. Het ontwerp wordt afgerond met contrasterende elementen op een wit gespikkelde tussenzool en een duurzame zwarte rubberen buitenzool.

Zoals het nu lijkt, dropt deze sneaker op vrijdag 17 november via diverse verkooppunten.

DTLR x New Balance 9060 "Fire Sign"

Nov
17
DTLR x New Balance 9060 "Fire Sign"

DTLR x New Balance 9060 "Fire Sign"

U9060DMG
Alle verkooppunten
DTLR x New Balance 9060 Fire Sign Foto 2
DTLR x New Balance 9060 Fire Sign Foto 4
DTLR x New Balance 9060 Fire Sign Foto 5
DTLR x New Balance 9060 Fire Sign Foto 6
DTLR x New Balance 9060 Fire Sign Foto 7
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur