Tim
Geschreven door
Tim

Wie gek is op de Swoosh of Nike branding in het algemeen, die kan zijn of haar lol binnenkort op want Nike dropt dit jaar nog deze nieuwe Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste", waarbij de branding de hoofdrol speelt. Zoals je kunt zien heeft Nike gekozen voor twee Swooshes, waarvan er één wel héél oversized is. Ook de letters NIKE zijn uitvergroot te zien op de sneaker. Wij blikken vooruit op de releasedatum met de officiële foto's van dit paartje.

Extra grote Swooshes en branding landen op de Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste"

Nike Air Force 1 Mid Copy Paste Foto 10
Nike Air Force 1 Mid Copy Paste Foto 9

Deze versie van de Nike Air Force 1 Mid gaat gekleed in een klassieke grijze kleurstelling bovenop een vintage-geïnspireerde AF1 rubberen zool. De Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste" dankt zijn naam aan het feit dat de afbeeldingen extreem vergroot zijn geschaald, waardoor ze haast lijken te zijn copy pasted. De "NIKE"-branding en de oversized Swoosh zijn gemaakt van TPU en passen zo uitstekend bij de tongen en veters. Het thema "Copy Paste" (Kopiëren / Plakken) is verder terug te zien op de inlegzolen, waar het erop lijkt dat iemand flink aan het knutselen is geslagen.

Op de hoogte blijven van de releasedatum van deze Copy Paste release? Check dan dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste"

Datum nog
niet bekend
Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste"

Nike Air Force 1 Mid "Copy Paste"

DQ8645-045
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim