Tim
Geschreven door
Tim

Michael Jordan heeft zijn passie voor Golf nooit onder stoelen of banken gestoken. Het is dan ook de reden dat we de laatste tijd zoveel Air Jordan 1 Golf sneakers voorbij zien komen. Dit keer lijkt Jordan de samenwerking aan te gaan met het bedrijf Eastside Golf, een lifestyle-golfmerk dat golf onder de aandacht van jongeren probeert te krijgen. De missie is om de cultuur inspireren, diversiteit te bevorderen en authentiek blijven. Eastside Golf is ontworpen om golf aantrekkelijker te maken voor de jongere generatie.

Deze Eastside Golf x Air Jordan 1 Low gaat gekleed in een Midnight Navy, Burnt Sunrise en White kleurenschema. De Eastside Golf x Air Jordan 1 Low heeft een bovenwerk van Navy Blue-gekleurd premium nubuck en tongen met satijnen voeringen bovenop een Sail-gekleurde middenzool en een semi-doorschijnende buitenzool. Andere details zijn onder meer geborduurde tongen van Eastside Golf, speciale hangtags met inlegzolen van gras en dirt. De schoenen worden ook geleverd in een speciale verpakking.

Een releasedatum voor deze sneaker hebben we nog niet voor je. Check daarvoor dagelijks onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Eastside Golf x Air Jordan 1 Low

12
Nov 2022
Eastside Golf x Air Jordan 1 Low

Eastside Golf x Air Jordan 1 Low

DV1759-448
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim