Nadat Travis Scott zelf een preview van de Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat" via sociale media deelde, zijn nu gedetailleerde foto's van het aanstaande model opgedoken. Het gaat hier om één van de vijf colorways van de Travis Scott x Nike Air Max 1 collab, die dit jaar nog zullen gaan dropppen.

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat"

Travis Scott x Nike Air Max 1 Wheat Foto 6
Travis Scott x Nike Air Max 1 Wheat Foto 8

Goede foto's van de andere upcoming sneakers binnen deze Travis Scott x Nike Air Max 1 collab hebben we nog niet voor je, maar de foto's van deze Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat" zijn alvast in de pocket. De sneaker maakt gebruik van een bovenwerk van gemengd materiaal bestaande uit mesh, leer en suède. Tevens is het voorzien van Travis Scott's kenmerkende oversized en omgekeerde Swoosh. Daarnaast zien we bruin lint dat is vastgemaakt aan het vetersysteem en de kraag, gevolgd door een nieuw Cactus Jack-logo op de tong en hiel. Ook zijn de veters anders dan anders en lijken een stuk steviger te zijn dan wij gewend zijn van de Air Max 1.

Een releasedatum hebben we nog niet, wel dienen de sneakers dit jaar nog te droppen. Wij houden je op de hoogte via onze releasekalender, ons blog en onze Facebookpagina.

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Wheat" Verkooppunten

May
27
Travis Scott x Nike Air Max 1 "Saturn Gold"

Travis Scott x Nike Air Max 1 "Saturn Gold"

DO9392-700
Alle verkooppunten
Tim
Geschreven door
Tim v/d Reijden
  • Co-owner
  • Sneakerhead sinds 2000

Alles over deze auteur